Kryeministri Haradinaj priti delegacionin e FMN-së

Kryeministri Haradinaj priti delegacionin e FMN-së

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj priti sot në takim delegacionin e FMN-së që udhëhiqej nga Jacques Miniane, shef i misionit për Kosovën i Fondit Monetar Ndërkombëtar, departamenti i BE-së.

Kryeministri Haradinaj falënderoi Miniane-n për bashkëpunimin në funksion të ruajtjes dhe zhvillimit të stabilitetit buxhetor dhe financiar të Kosovës.

Kryeministri është zotuar për bashkëpunim të afërt me FMN-në edhe në të ardhmen.
Miniane ka theksuar se Kosova ka një politikë të disiplinuar financiare dhe se duhet të vazhdojë në këtë kurs.

Shefin e Misionit të FMN-së për Kosovën, Jacques Miniane, do ta zëvendësojë Stephanie Eble.

 

http://www.kryeministri-ks.net/?page=1,9,7060

KOMENTE