Kryejnë  trajnime për ngasje dhe mirëmbajtje në Automjete të Blinduara M1117

Kryejnë trajnime për ngasje dhe mirëmbajtje në Automjete të Blinduara M1117

Pjesëtarë të FSK-së së bashku me pjesëtarë të Ushtrisë Amerikane, kanë kryer trajnim familjarizues për ngasje dhe mirëmbajtje në Automjete të Blinduara M1117.

Ky trajnim është pjesë e mbështetjes së Ushtrisë Amerikane, për ngritjen e kapaciteteve të FSK-së në kuadër të planit dhjetëvjeçar të tranzicionit.

FSK vazhdon të ngritë kapacitetet e veta dhe ndërveprueshmërinë me partnerët.  /2LONLINE.com/

KOMENTE