Krijohen arinj polar artificial, qëllimi sensibilizues

Krijohen arinj polar artificial, qëllimi sensibilizues

Duken tepër realiste, por janë vetëm kopje. Një kompani ka krijuar arinj të artificial polar për të mbledhur fonde për ruajtjen e kafshëve të egra.

Është një alternativë ndaj taksimit, një teknikë për përgatitjen dhe ruajtjen e trupave të kafshëve.

Çdo ari kërkon tre muaj për përpunim dhe çmimi është mbi 70 mijë euro për ariun e rritur dhe pothuajse 110 mijë euro për të rriturit dhe konen e tij, i cili nuk është i disponueshëm veçmas.

Arinjtë janë të mbështjellë me pellush të një cilësie të lartë.

Çdo fije është punuar me dorë dhe në kokën e arinjve polarë janë vendosur me saktësi, fije të tilla, për të krijuar sy autentikë.

KOMENTE