Kreu i FSHF-së anëtar i Komitetit Ekzekutiv në UEFA

Kreu i FSHF-së anëtar i Komitetit Ekzekutiv në UEFA

Kryetari i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka zgjidhet anëtar në Komitetin Ekzekutiv të Uefas.

Në zgjedhjet e mbajtura në Romë, Kreu i FSHF mori 36 vota nga 55 federatat pjesëmarrëse. Kurse, në krye të Uefas u rikonfirmua Aleksander Ceferin

Për herë të parë në histori, futbolli shqiptar do të përfaqësohet nga Presidenti Duka në qeverinë e futbollit europian.

Kjo konsiderohet një arritje shumë e madhe për Shqipërinë dhe futbollin shqiptar që ka arritur të kalojë kufinjtë e përfaqësimit në institucionet më të rëndësishme europiane sportive

KOMENTE