Krenaria e shqiptarëve në Francë nesër koncert në Prishtinë

Krenaria e shqiptarëve në Francë nesër koncert në Prishtinë

Me datë 30 korrik, prej orës 20:00 në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare në Prishtinë mbahet mbrëmje artistike dhe koncerti i këngëtares së talentuar, Erza Muqolli.

Erza Muqolli është emri premtues shqiptar që ka mahnitur Francën me zërin e saj të mrekullueshëm.

Ajo para pak javësh ka lansuar videoklipin e këngës “Je Chanterai”.

Erza u bë e njohur për publikun franzec, por edhe për shqiptarët me pjesëmarrjen e saj në talent show-un, “Franca kërkon talentë”, në prezantimin e saj me këngën “Papaoutai” kishte fituar zemrat e anëtarëve të jurisë.

KOMENTE