Krenaria e Kosovës, Dua thyen rekordin historik

Krenaria e Kosovës, Dua thyen rekordin historik

Dua Lipa ka arritur të thejë rekorde që në albumin e parë.

Dua ka arritur që të kalojë edhe albumin që po konsiderohet si ‘pop perfeksion’, atë të Taylor Swift, ‘1989’.

Në rrjetin muzikor ‘Spotify’, ‘Dua Lipa’, albumi i parë i qe mban emrin e saj të plotë, është dëgjuar plot 9.463 miliard herë

Kështu, ‘Dua Lipa’ ka lënë pas albumet si ‘1989’ nga Taylor Swift, ‘Prism’ nga Katy Perry dhe ‘My Everything’ nga Ariana Grande.

Albumi ‘Dua Lipa’ është publikuar në vitin 2017 dhe numëron hite si ‘New Rules’, ‘Be the one’, ‘Hotter than hell’, ‘IDGAF’, ndërsa në ri-publikimin e tij Dua ka shtuar edhe të gjitha bashkëpunimet që ka bërë me artistë të njohur botëror.

KOMENTE