Krenare me Vlora Imerin

Krenare me Vlora Imerin

Deputetja gjilanase, Valentina Bunjaku – Rexhepi tha se ndihet krenare me Vlora Imerin e cila së fundi po promovon shumë kode tematike nga Kosova përmes fotografive e instalacioneve, në shumë institucione relevante kulturore të Zvicrës!
Ja postimi i saj i plotë:

Krenare me Vlora Imerin

Vlora Imeri po e bën krenare Kosovën, Gjilanin dhe mua! Vajza e tezës, ka pasur gjithmonë veçantinë, përkushtimin dhe talentin e vet në artet pamore dhe kudo tjetër! Artistja Imeri së fundi po promovon shumë kode tematike nga Kosova përmes fotografive e instalacioneve, në shumë institucione relevante kulturore të Zvicrës!

Si aktiviste politike për shumë vjet, drejtuese e Forumit të Gruas së LDK-së në Gjilan dhe ish-kryesuese e Kuvendit Komunal, zemra më bëhet mal kur arrijnë vajzat e gratë e Kosovës, majet e suksesit, e lëre më si Vlora, e cila po përmirëson imazhin e Kosovës në zemrën e mërgatës shqiptare – Zvicër!

Vlora më bën shumë përshtypje edhe për artin që krijon: kreative, e thellë, unike, e ndjeshme dhe universale!

Shembulli i saj duhet të ndiqet dhe të jetë inspirim!

KOMENTE