Krenar me Ty dhe me gjithë dëshmorët!

Krenar me Ty dhe me gjithë dëshmorët!

Sot me 25 prill axha im Kadri Zeka ka ditëlindjen e gjashtëdhjetekatërtë! Shumë pak vite për një vepër madhështore…

Krenar me Ty dhe me gjithë dëshmorët.

Ju jeni gjallë përgjithmonë sepse ata që sjellin lirinë kanë veç ditëlindje.

Lirinë e një populli të vogël e sjellin njerëzit me zemër të madhe si Ti… U rritëm e u frymëzuam nga vepra Jote. Krenarë e falënderues për Ty të gjithë brezat…!

/IZMI ZEKA/

KOMENTE