KQZ : Ja rezultatet finale për kryetar komune për Gjilan, Viti, Kamenicë e Novobërdë

(2LONLINE) – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar rezultatet përfundimtare për kryetar të komunave të Kosovës, në zgjedhjet e 3 nëntorit.

Për lexuesit e 2lonline japim rezultatet për komunat Gjilan, Viti, Kamenicë e Novobërdë

Në Gjilan, shkojnë në balotazh Lutfi Haziri  – LDK dhe Qemajl Mustafa –  PDK
Në Viti, shkojnë në balotazh Sokol Haliti  – LDK dhe Nexhmedin Arifi  – PDK
Në Kamenicë, shkojnë në balotazh Shaip Surdulli  – LDK dhe Begzad Sinani  – PDK
Në Novobërdë, shkojnë në balotazh Bajrush Ymeri  – LDK dhe Svetislav Ivanoviq  – G.I. SRPSKA

Përndryshe, shih tabelat me rezultatet e tërësishme për të gjithë ata që garuan për kryetar komune në zgjedhjet e 3 nëntorit për këto katër komuna.

KOMENTE