KQZ-ja numëron 95,88% të votave, Vetëvendosje e para

KQZ-ja numëron 95,88% të votave, Vetëvendosje e para

Sipas rezultateve të fundit të KQZ-së deri me tani janë numëruar  95.88 për qind e votave.

Lëvizja Vetëvendosje ka 25,79 për qind të votave apo 197.966 vota.
LDK-ja është e dyta me 25,05 për qind të votave apo 192.300 vota.
PDK-ja është e treta me 21,15 për qind të votave apo 162.342 vota.
Koalicioni AAK-PSD ka 11,63 për qind apo 89.287 vota.
Nisma-AKR-PD ka 4,92 për qind të votave apo 37.786 vota.

Ndërsa, Lista Serbe ka marrë 47.633 vota ose 6,21 përqind….

Rezultatet preliminare nuk përfshijnë votat me kusht, votat me postë dhe votat e personave me nevoja të veçanta.

KOMENTE