#KOSOVA #Shtet 100%

#KOSOVA #Shtet 100%

Për keqardhje është deklarimi i kreut të LDK-së në raport me taksën 100% të vendosur nga Qeveria Haradinaj.

Magbule Shkodra

Është ky vendim që na ktheu dinjitetin e të qenurit SHTET.

Sa i përket arsyetimit të tyre që si referencë përdorë letrën e Presidentit Trump shpresoj ta lexojnë me kujdes dhe të kuptojnë saktë.

Të kërkosh shkarkimin e një qeverie e cila i tregoj Serbisë se nuk mund të sillet me Kosovën ashtu siç ka bërë deri më tani është dëshpëruese dhe zhgënjyese.

Besoj se ky është mendim vetëm i juaji por JO edhe të tjerëve në LDK.

/autorja është nënkryetare e AAK-së/

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE