Kosova sërish aplikon për anëtarësim në Interpol

Kosova sërish aplikon për anëtarësim në Interpol

Republika e Kosovës edhe këtë vit ka aplikuar për t’u anëtarësuar në organizatën më të madhe të policisë ndërkombëtare, Interpol.

Këtë e ka bërë me dije për gazetën “Epoka e re”, Mentor Tahiri, këshilltar i lartë politik dhe shef i kabinetit të ministrit të Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa.

Ai ka treguar se kërkesa zyrtare për anëtarësim është bërë më 31 janar.

Tahiri ka vlerësuar se Policia e Kosovës i plotëson të gjitha kriteret për t’u anëtarësuar në Interpol.

BURIMI: Epoka e re

KOMENTE