Kosova në mesin e skuadrave që duhet ndjekur sonte

Kosova në mesin e skuadrave që duhet ndjekur sonte

Kosova përveç Gjibraltarit, do të luajë edhe ndeshjen kualifikuese për “Euro 2020” kundër Malit të Zi të hënën.

“Sam Tighe” ka renditur 10 kombëtaret, që duhet ndjekur dhe ndër to është edhe Kosova.

Ai ka renditur Holandën, Gjermaninë, Italinë, Meksikën, Anglinë, Brazilin, Venezuelën, Kosovën dhe Algjerinë.

“Euro 2020″ është e mundshme nëse ata marrin rezultate të mira në tri ndeshjet e radhës, duke filluar nga Mali i zi në shtëpi javën e ardhshme”, ka shkruar Tighe për Kosovën.

KOMENTE