Kosova në mesin e dhjetë shteteve më të forta në Botërorin ‘Tokio 2019’

Kosova në mesin e dhjetë shteteve më të forta në Botërorin ‘Tokio 2019’

Kosova ka hyrë në mesin e dhjetë shteteve më të forta në botërorin që është duke u zhvilluar në Tokio – Japoni.

Kjo fal xhudistëve kosovarë, të cilët kanë fituar 2 medalje e shumë pikë në këtë garë.

Këtë e ka bërë të ditur trajneri Driton Kuka nëpërmes rrjeteve sociale, ku ka shkruar:

“Botërori në Tokio!

Pas ditës së tretë Kosova gjendet në Top 10 shtetet më të forta!

Dy medalje të fituara dhe një vend i 7 shënojnë pas tri ditësh suksesin më të madh të Kosovës në Kampionate Botërore!

Në Tokio po marrin pjesë 147 Shtete!

Pikët Olimpike të fituara deri më tash janë si vijon :

-Distria Krasniqi 1000 Pikë Olimpike 48 kg 🥉

– Majlinda Kelmendi 1000 Pikë Olimpike 52 kg🥉

– Nora Gjakova Pikë 520 Pikë Olimpike 57 kg

Vendi i shtatë në Botëror

– Akil Gjakova 240 Pikë Olimpike 73 kg pa plasman!

Loriana garon të shtundën!”

KOMENTE