Kosova është e bekuar që ka mbështetjen amerikane

Kosova është e bekuar që ka mbështetjen amerikane

“Kosova është e bekuar që ka mbështetjen amerikane dhe ky takim konfirmoi besimin tim dhe tuajin për aleancën e përjetshme në mes të Amerikës dhe Republikës sonë”, ka shkruar Veseli.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka postuar në profilin e tij në Facebook, fotografinë nga takimi që ka pasur ditë më parë me presidentin amerikan Donald Trump. Veseli ka shkruar se “Kosova është e bekuar që ka mbështetjen amerikane…”

Ja postimi i tij i plotë:

Të dashur miq, sapo pranova fotografinë zyrtare nga takimi që pata ditë më parë, në Washington, me Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump. Kosova është e bekuar që ka mbështetjen amerikane dhe ky takim konfirmoi besimin tim dhe tuajin për aleancën e përjetshme në mes të Amerikës dhe Republikës sonë.

KOMENTE