Kosova e ka fituar të drejtën për të organizuar Kampionatin Evropian U-18FBK

Kosova e ka fituar të drejtën për të organizuar Kampionatin Evropian U-18

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) e ka fituar të drejtën për të organizuar Kampionatin Evropian U-18, Divizioni C (Meshkujt). Kampionati do të mbahet prej 22 deri më 29 korrik të vitit 2018.

Këtë vendim e ka marr Bordi i FIBA Evropës në mbledhjen e mbajtur në Munich në fundjavën që e lamë pas.

Për FBK-në, por edhe për vet Kosovën dhe sportin kosovar në përgjithësi kjo është një e arritur e madhe.

FIBA tani pritet që në fillim të vitit të ardhshëm të dërgoj në vizitë inspektuese zyrtarët e saj për të zhvilluar takime me zyrtarë të FBK-së rreth përgatitjeve për organizimin e Kampionatit.

Për më tepër: këtu

KOMENTE