Kosi me vlera të larta ushqyese

Kosi me vlera të larta ushqyese

Kosi është ushqimi që dietologët sugjerojnë se duhet konsumuar çdo ditë për shkak të vlerave të larta ushqyese.

Kosi lufton më së miri gripin si dhe ndihmon në humbjen e peshës.

Kosi është një nga produktet më të mira të qumështit, është i lehtë, i tretshëm dhe rregullues i stomakut.
Nëse ndiheni me stomak të fryrë konsumimi i kosit i shoqëruar me pak bukë redukton ngarkesat dhe fryrjet e tepërta.

Specialistët e dietologjisë kanë zbuluar se kosi është një ndihmës i mirë në luftën kundër gripit, ftohjes dhe llojeve të tjera të virusit.

KOMENTE