Kontrollohet zyra dhe shtëpia e të dyshuarit për keqpërdorim të autoritetit apo pozitës zyrtare

Kontrollohet zyra dhe shtëpia e të dyshuarit për keqpërdorim të autoritetit apo pozitës zyrtare

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në Gjilan, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjilan, është bërë kontrollimi i zyrës si dhe shtëpisë së të dyshuarit mashkull K/Shqiptar.

Gjatë kontrollit janë gjetur dhe janë sekuestruar përkohësisht: 4 USB, 16 bllok dëftesa, 4 zarfe me fletë dëftesa, shtëpizë kompjuteri si dhe dokumente të ndryshme të cilat do të përdoren në procedurë të mëtejme si dëshmi materiale.

I dyshuari është intervistuar dhe me urdhër të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

KOMENTE