Kontrabandë me mallra nga Serbia, i konfiskohet stufa për ngrohjefotoilustrim

Kontrabandë me mallra nga Serbia, i konfiskohet stufa për ngrohje

Një person është ndaluar nga Policia në fshatin Novosellë të komunës së Kamenicë, ku gjatë kontrollimit të kamionit të tij, iu është gjetur një stufë për ngrohje, për të cilën dyshohet se është i kontrabanduar përmes rrugëve ilegale nga Serbia për në Kosovë.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është liruar, ndërsa malli është konfiskuar dhe dërguar autoriteteve doganore për procedurë të mëtutjeshme.

KOMENTE