Konsumoni këto pije që ta ngadalësoni plakjen

Konsumoni këto pije që ta ngadalësoni plakjen

Plakja është e pashmangshme dhe me të vijnë shenja të dukshme si flokët e thinjura, humbja e tyre dhe rrudhat e padëshiruara.

Megjithatë, ju mund ta ndaloni këtë proces përmes disa pijeve – por edhe duke pasur një jetë të shëndetshme.

Kafja
Vera
Uji
Caji
Qumështi

KOMENTE