Konsumimi i domates mund t’ua zgjasë jetën

Konsumimi i domates mund t’ua zgjasë jetën

Një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar – duke përfshirë të paktën pesë porcione fruta dhe perimeve një ditë – mund të ulë rrezikun e vdekjes së hershme.

Ju mund të rrisni jetëgjatësinë tuaj duke ngrënë më shumë domate përgjatë javës. Gjithashtu mund të rrisni jetëgjatësinë duke bërë ushtrime të rregullta.

Përveç kësaj, është pohuar se ju mund të rrisni jetëgjatësinë duke ngrënë rregullisht domate.

Domatet janë një frut i rëndësishëm që përbëjnë një pjesë të madhe të dietës mesdhetare. Ato janë veçanërisht të mira për zemrën, pasi ato mund të zvogëlojnë kolesterolin tuaj.

KOMENTE