Komuna ndërhynë me eskavator në lumin Sitnicë

(2LONLINE) – Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë e Komunës së Vitisë iu është përgjigj pozitivsht kërkesës të fshatit Letinicë, për të ndërhyrë në lumin Sitnicë, pasi për shkak të vërshimeve, uji i këtij lumi bënte dëme në fshat.

Sipas zyrtarvëe komunal Me kërkesën e banorëve të fshatit Letnicë të Vitisë, Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë ka ndërhyrë sot me eskavator brenda kanalit të lumit “Letnica” që kalon përmes këtij fshati, pasi që në shumë vende për shkak të reshurave të shiut, ujin dilte nga shtrati i këtij lumi duke shkaktuar dëme përbrenda fshatit Letinicë. /2lonline/

KOMENTE