Komuna ndan 1.7 milion dinarë për program kulturor në Bujanoc

Komuna ndan 1.7 milion dinarë për program kulturor në Bujanoc

Në mbledhjen e fundit të këshillit komunal janë ndarë 1.7 milion dinarë për financimin e programeve vjetore dhe projekteve në fushën e kulturës me seli në territorin e komunës së Bujanocit.

Sipas kryetarit të komisionit për ndarjen e mjeteve, Driton Rexhepi në konkursin e shpallur kanë konkurruar 7 shoqëri kulturoro-artistike .

Rexhepi tha se të gjithë pjesëmarrësit në konkurs kanë përfituar nga buxheti i paraparë për program kulturor.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE