Komuna e Vitisë shpall emrat e laureatëve në Kulturë, Rini dhe Sport të vitit 2017

Komuna e Vitisë shpall emrat e laureatëve në Kulturë, Rini dhe Sport të vitit 2017

Nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe në organizim të Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport, sot në Viti u bë shpallja e laureatëve të vitit 2017. Më poshtë i gjeni të plotë emrat personaliteteve të viti 2017, mirënjohjet dhe çmimet e ndara për kontributin, përformancën etj në fushën e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

(Fotografitë nga kjo ngjarje i keni këtu)

LAUREATËT E VITIT 2017 * SPORT DHE RINI *

Shpërblimet:
Çmimi – Sportist i vitit: Festim ALIDEMA – KF. “Vllaznia” Pozheran
Klubi më i suksesshëm KF. “Vllaznia” Pozheran
Çmimi sportist i karrierës: Nexhat FETAHU – Sadovinë J.
Post-mortuam – Xhevat Bekteshi – Gërmovë
Post-mortum – Nexhat HALIMI – Pozheran

Urata Rama – K. Shenjëtarisë – Reprezentues i Kosovës në Shenjëtar
Lumturie Rama – K. Shenjëtarisë – Reprezentues i Kosovës në Shenjëtar
Drilon Ibrahimi – K. Shenjëtarisë – Reprezentues i Kosovës në Shenjëtar
Agim Agushi – zhongler
Ridvan Emini – KF Vitia
Qamil Rexhepi – K. Shahut “Vitia”
Taulant Krasniqi – KB “Vitia” – Viti
Tringa AZEMI – Klubi i Gjimnastikës
Taulant Qosa – Volebollist – reprezentues
Granit Halili – Refer i supe ligës ne futsall

Sylejman Hajdini – trajner për Junior KF. Vitia
Bashkim Kuka – trajner për Junior KF. Vllaznia
Enver D. Halili – trajner për Junior dhe Senio Sh. F “Presing”
Hamzi Ajeti – trajner Klubi i Pingpongut “Vitia”
Agron Beqiri – trajner për Junior ShF. “ALL STAR” Radivojcë

Klubet sportive:
1. KF Vllaznia,
2. KF Vitia,
3. KB “Vitia”,
4. K. Shahut “Vitia”,
5. K. Pingpongut “Vitia”,
6. K. Gjimnastikës ”Halil Alidema”,
7. K. Tekwando & Hapkido
8. Shoqata e Pedagogëve,
9. Shoqata e Veteranëve të Futbollit “Vitia”
10. Klubi i Futsallit “Vitia” – Viti

Mirënjohje për Ambasadën në ShBA-së në Prishtinë për bashkëpunimin dhe mbështetjën në fushat e ndryshme shoqërore.

Komiteti Olimpik i Kosovës KOK – Besim Hasani

11. Turniri: Flakadani i Karadakut – Viti
12. Turniri: Mejdi Korrrni – Pozheran
13. Turniri: Nijazi Rexhei – Sllatin E.
14. Turniri: Kenan Halimi – Skifteraj
15. Turniri: Zymer Rexhepi – Ramian
16. Turniri: 2 Korriku – Beguncë/Viti
17. Turniri: Gursel e Bajram Sylejmani – Sadovinë J./Viti

Rini
KVRL – Viti
Alternativa Rinore – Viti

Publiciteti në media
1. Plus TV – Viti
2. RTV “Iliria” – Viti
3. Radio “Zëri i Pozheranit” – Pozheran

LAUREATËT E VITIT 2017 * KULTURË *

ARTISTJA E VITIT 2017
LINDITA AHMETI
MIRËNJOHJE
2. Grupi artistik i dalluar – 2017
Shoqëria Kulturore Artistike “Jonuz Ramadani”
MIRËNJOHJE
3. Artiste e dalluar e Artit muzikor
Erta Qerimi
MIRËNJOHJE
Çmimi i karrierës – valle burimore
FADIL RAMAJ
4. MIRËNJOHJE
LEXUESI I VITIT
BIBLIOTEKA PËR TË RRITUR
MIRLIND BEHLULI
Student, nr. i Librezës 215
5. MIËNJOHJE
LEXUESI I VITIT
BIBLIOTEKA PËR TË VEGJËL
AURORA HALILI
Klasa IV, nr. i Librezës 146
6.MIRËNJOHJE
LEXUESI I VITIT
BIBLIOTEKA PËR TË VEGJËL
DIJE HALILI
Klasa V, nr. i Librezës 247
7. MIRËNJOHJE

8 . FALËNDERIM
Për bashkëpunim dhe kontribut në zhvillimin e kulturës për vitin 2017
Ansambli i këngëve dhe Valleve “Kemajl Azizi”
9. .FALËNDERIM
Për bashkëpunim dhe kontribut në zhvillimin e kulturës për vitin 2017
Shoqata e Artistëve Figurativ “Gursel Sylejmani”
10. FALËNDERIM
Për bashkëpunim dhe kontribut në zhvillimin e kulturës për vitin 2017
Trupa Vokale Profesionale “Oktet+”
11. FALËNDERIM
Për bashkëpunim dhe kontribut në zhvillimin e kulturës për vitin 2017
Shoqëria Kulturore Artistike “Dasma”
12. FALËNDERIM
Për përkrahjen e Aktiviteteve kulturore
OJQ “ Legjenda” për vitin 2017

13. FALËNDERIM
Për bashkëpunim në aktivitetet kulturore
Shoqata e Shkrimtarëve- Viti, për vitin 2017

14. FALËNDERIM
Për bashkëpunim dhe mbështetje të sportit Vitias
Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport
15. FALËNDERIM
Për bashkëpunim në aktivitete Kulturore, rinore dhe sportive
Klubi i gazetarëve në Viti

16. FALËNDERIM
Për bashkëpunim në aktivitete Kulturore, rinore dhe sportive
Stacioni Policor në Viti
17. FALËNDERIM
Për bashkëpunim në aktivitete Kulturore, rinore dhe sportive
KFOR-LMT
18. FALËNDERIM
Për bashkëpunim në fushën e Artit pamor
OLGER’T RAKIPLLARI

19. FALËNDERIM
Isah DEMIRI
Autor
20. FALËNDERIM
Nysret PLLANA
Autor
21. FALËNDERIM
Zymrije SALIHU
Autor

22. FALËNDERIM
SAMI ARIFI
Autor
23. FALËNDERIM
Naser SHABANI
Autor
24. FALËNDERIM
Abdullah YMERI
Autor
25.. FALËNDERIM
Bleona SYLEJMAI
Autore e re
26. FALËNDERIM
Flakron Kallaba
Për bashkëpunim në aktivitete Kulturore

27. FALËNDERIM
Blerina Lubishtani
Për bashkëpunim në aktivitete Kulturore
28. FALËNDERIM
Enver Osmani
Për bashkëpunim në aktivitete Kulturore

29. FALËNDERIM
Dëbora Shabiu
Për bashkëpunim në aktivitete Kulturore

30. Post mortum: Ismet Sylejmani

KOMENTE