Komuna e Vitisë përkujton dëshmorin Sherif Frangu

Komuna e Vitisë përkujton dëshmorin Sherif Frangu

Komuna e Vitisë përkujton dëshmorin Sherif Frangu

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira dhe të tjerë kanë bërë sot homazhe pranë varrit të dëshmorit të kombit Sherif Frangu, i cili u vra me 3 prill 1981 në Ferizaj nga forcat policore serbe gjatë demonstratës së 81-shit.

KOMENTE