Komuna e Vitisë përkujton dëshmorët Jeton e Naser Rama

Komuna e Vitisë përkujton dëshmorët Jeton e Naser Rama

Një delegacion i Komunës së Vitisë, nën udhëheqjen e kryetrarit të kësaj komune, Sokol Haliti dhe Kryesuesit të Kuvendit Komunal, Naim Pira kanë bërë sot homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Viti, në përvjetorin e rënies së dëshmorëve Jeton dhe Naser Rama.

Këtyre homazheve ju janë bashkangjitur edhe përfaqësues të institucioneve të tjera si dhe familjarë.

KOMENTE