Komuna e Vitisë përfituese e programit USAID/ KEGA

Komuna e Vitisë përfituese e programit USAID/ KEGA

Drejtori për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit në Viti, Ajet Sallahu ka zhvilluar sot një takim me përfaqësues të programit USAID për qeverisje ekonomike në Kosovë (KEGA).

Gjatë këtij takimi ai është njoftuar që komuna e Vitisë, është përfituese e projektit që parashikon mbështetje në procesin e legalizimit të ndërtimeve pa leje me fokus të veçantë në informim dhe vetëdijesimin e qytetarëve si dhe mbështetje në procesin, shqyrtim të progresit dhe menaxhimin të dhënave përmes realizimit të kontakteve të rregullta në zyrat komunale.

Përndryshe ky projekt është në mbështetje dhe bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ( MMPHI). /2LONLINE.com/

KOMENTE