Komuna e Vitisë pastron rrugën e fshatit malor Debelldeh

Komuna e Vitisë pastron rrugën e fshatit malor Debelldeh

Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë përmes kompanisë ë kontraktuar ka intervenuar sot në pastrimin e rrugës nga dëbora përgjatë rrugës që lidhë mes vete fshatin Buzovik me fshatin malor Debelldeh.

Destan Abdyli, Zyrtarë Komunal nga DSHPE bënë me dije se trashësia e borës në fshatin Debelldeh ka arritur deri në 30 cm por shtoj se rruga në këtë fshat është e kalueshme pas intervenimit të fundit.

KOMENTE