Komuna e Vitisë iu ndanë mirënjohje mërgimtarëve vitias për ndihmën e dhënë gjatë pandemisë

Komuna e Vitisë iu ndanë mirënjohje mërgimtarëve vitias për ndihmën e dhënë gjatë pandemisë

Komuna e Vitisë iu ndanë mirënjohje tre mërgimtarëve vitias për ndihmën e dhënë qytetarëve gjatë pandemisë.

Basri Aliu, drejtor komunal dhe Vjollca Kadolli-Halili, drejtoresh e QKMF-së në Viti, ka ndarë sot nga një mirënjohje për mergimtarët vitias, Xhavit Islamin, Shaip Dedën dhe Sokol Shaqirin të cilët ju kanë dalë në ndihmë qytetarëve vitias në kohën e pandemisë shkaktuar nga virusi COVID-19.

Këto mirënjohje ju janë dhënë atyre në emër të kryetarit të komunës së Vitisë, Sokol Haliti si dhe u çmua lartë ndihma e tyre për qytetarët e kësaj komune të cilët në kohë të pandemisë ju ishte vështirësuar gjendja ekonomike dhe sociale. /2LONLINE.com/

KOMENTE