Komuna e Vitisë dhe IADK kanë shpërndarë serra me sistem të ujitjes dhe fidane

Komuna e Vitisë dhe IADK kanë shpërndarë serra me sistem të ujitjes dhe fidane

Në kuadër të bashkëpunimit të komunës së Vitisë me organizatën IADK, sot në Viti, janë shpërndarë serrat së bashku me sistemin e ujitjes dhe fidanë për 9 fermerë, përfitues të këtij projekti të përbashkët.

Drejtoresha e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Viti Arlinda Sahiti, ka theksuar se këto serra me sistem të ujitjes janë në kuadër të bashkëpunimit të komunës me IADK-në konkretisht të projektit “Përmirësimi i punësimit dhe mundësive për gjenerim të të ardhurave në zonat rurale të Kosovës dhe janë bashkëfinancim i organizatës gjermane “ Brot für die Welt” nga Gjermania.  /2LONLINE.com/

KOMENTE