Komuna e Kamenicës shpërndanë pajisje sportive në shkolla

Komuna e Kamenicës shpërndanë pajisje sportive në shkolla

Komuna e Kamenicës, përkatësisht Drejtoria Komunale e Arsimit, ka shpërndarë pajisje sportive në shkolla.

I pari i Komunës, Qëndron Kastrati, ka thënë sekëto pajisje janë shpërndarë për lëndën e Edukatës Fizike dhe Sportive për ta bërë më atraktive për nxënësit.

“Shkollat e Kamenicës po i pajisim me të gjitha mjetet e nevojshme për zhvillimin e procesit mësimor, në të gjitha lëndët. Kësaj rradhe, investimi kishte për qëllim furnizimin me pajisje sportive që lëndën e Edukatës Fizike dhe Sportive, ta bëjmë më atraktive për nxënësit e komunës sonë. Me shumë punë e përkushtim po punojmë pa ndalë për fëmijët tanë”, ka thënë ai.

Ndërsa këto pajisje janë shpërndarë në  shkollat fillore, si dhe shkollat e mesme të Kamenicës.

Shkollat fillore në të cilat janë shpërndarë këto pajisje janë:

“Dëshmorët e Kombit”, Kamenicë;

“Fan S.Noli”, Kamenicë;

“Abdullah Krashnica-Presheva”, Koretin;

“Rexhep Mala”, Topanicë;

“Metush Krasniqi”, Roganë;

“Skënderbeu”, Hogosht;

“Sadri Misini”, Shipashnicë e Epërme;

“Avni Rrustemi”, Karaqevë e Epërme;

“17 Shkurti”, Muqiverc;

“Xhavit Ahmeti”, Hodonoc;

Shkollat e Mesme në të cilat janë shpërndarë këto pajisje janë:

Gjimnazi “Ismail Qemali”, Kamenicë;

ShMLP “Andrea Durrsaku”, Kamenicë;

ShMLM “Sejdi Kryeziu”, Roganë.

Vlera totale e pajisjëve është 3 mijë e 460 euro. /2LONLINE.com/

KOMENTE