Komuna e Kamenicës pranon donacion disa mikroskopë për shkolla

Komuna e Kamenicës pranon donacion disa mikroskopë për shkolla

“Donacionet drejtuar Komunës së Kamenicës janë duke vazhduar”, thonë zyrtarë komunal të Kamenicës.

Kësaj here pronarët e “Medizinisches Labor Invenimus”, Boris Waldvogel dhe Deniz Seyfetin, kanë dhuruar donacion disa mikroskopë për shkollat e Kamenicës.

Ky donacion është mundësuar nga bashkatdhetarët e komunës së Kamenicës.

Komuna e Kamenicës i shpreh mirënjohje të thellë të gjithë atyre që janë duke kontribuar në vazhdimësi. /2LONLINE.com/

KOMENTE