Komuna e Kamenicës organizon “Ditët e Diasporës 2021”

Komuna e Kamenicës organizon “Ditët e Diasporës 2021”

Komuna e Kamenicës përkatësisht Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport do të organizojë manifestimin “Ditët e Diasporës 2021”.

Ky manifestim hapet më datë 29 korrik 2021.

Ditët e Diasporës 2021

Agjenda

Më datë 29.07.2021

• Ora: 11:00- Gara në not,
Vendi: Pishina “Shkodra”.

• Ora 20:00 D- Performancë -Avni Shkodra,
Vendi: Parku i Shtëpisë së Kulturës dhe Bulevardi i Qytetit.

Më datë 30.07.2021

• Ora: 14:00 – Hapja zyrtare e arkivit dhe hapja zyrtare e bibliotekës, promovimi i librit të Lume Berishës si dhe Promovimi i librit të Sadbere Biçkaj.

• Ora: 21:00 – Dokumentar – 77 vjetori i Betejës së Kikës,
Vendi: Parku i Shtëpisë së Kulturës.

Më datë 31.07.2021

• Ora: 10:00- Ecje në fshatin Meshinë – vizitë monumenteve të trashëgimisë kulturore si dhe ekspozitë e artefakteve dhe ushqime tradicionale.

• Ora: 19:00 Finalja në futboll të vogël – “Turniri Tradicional Rogana”.

Më datë 01.08.2021

• Ora: 16:00 – Ecje në përvjetorin e rënies së Dëshmorit të Kombit Rahim Beqiri.

Më datë 02.08.2021

• Ora: 10:00 – Turniri, beach volley,
Vendi: Pishina “Shkodra”.

• Ora: 17:00 – Ekspozitë kolektive e artit vizuel (minoritetet),
Vendi: Shtëpia e Kulturës.

• Ora: 18:00 – Mbrëmja e fëmijëve – (balet, këngë për fëmijë).

Më datë 03.08.2021

• Ora: 20:00 – Koncert folklorik.

Më datë 04.08.2021

• Ora: 20:00- Koncert.

Më datë 05. 8.2021

• Ora: 18:00 Street Ball,
Vendi: Parku i Qytetit.

Gjithashtu të gjithë të interesuarit për regjistrim për pjesëmarrje në Not bëhet tek Pishina “Shkodra” dhe në Palestrën e Sportit në Kamenicë  nga data 25.07.2021. nga ora 10:00 deri ora 16:00.

Ndërsa regjistrimi për pjesëmarrje në “Beach volley Ditët e Diasporës” bëhet tek Pishina “Shkodra” dhe në Palestrën e Sportit në Kamenicë  nga data 25.07.2021 nga ora 10:00 deri ora 16:00.

Hedhja e shortit bëhet me 02.08.2019 në ora 9:45 para fillimit të turnirit.

Regjistrimi për pjesëmarrje në “ Street boll Ditët  e Diasporës” bëhet në Palestrën e Sportit në Kamenicë  nga data 02.08.2021. ora 10:00 deri ora 16:00.

Hedhja e  shortit bëhet më 05.08.2021 në ora 17:00 para fillimit të turnirit. Përbërja  ekipit (3+1).

KOMENTE