Komuna e Kamenicës ofron mbështetje financiare për foshnjet e porsalindura (VIDEO)

Komuna e Kamenicës ofron mbështetje financiare për foshnjet e porsalindura (VIDEO)

Tani e tutje, çiftet do të subvencionohen me nga 200 euro si mbështetje për foshnjet e porsalindura.

Kryetari i komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati ka thënë se lindja dhe rritja e fëmijëve është sfidë e përgjegjësi e madhe, andaj çiftet tani e tutje do të subvencionohen me nga 200 euro.

“Krijimi i familjes është një nga vendimet më të rëndësishme për çdo çift. Lindja dhe rritja e fëmijëve, është lumturi por edhe përgjegjësi e sfidë e madhe. Sa më të vështira kushtet ekonomike, aq më e madhe sfida. Prandaj, tani e tutje do të subvencionojmë çiftet me nga 200 euro si mbështetje për foshnjet e porsalindura”, ka shtuar Kastrati. /2LONLINE.com/

Komuna e Kamenicës ofron mbështetje financiare për foshnjet e porsalindura

Komuna e Kamenicës ofron mbështetje financiare për foshnjet e porsalinduraTani e tutje, çiftet do të subvencionohen me nga 200 euro si mbështetje për foshnjet e porsalindura.Kryetari i komunës, Qëndron Kastrati ka thënë se lindja dhe rritja e fëmijëve është sfidë e përgjegjësi e madhe, andaj çiftet tani e tutje do të subvencionohen me nga 200 euro."Krijimi i familjes është një nga vendimet më të rëndësishme për çdo çift. Lindja dhe rritja e fëmijëve, është lumturi por edhe përgjegjësi e sfidë e madhe. Sa më të vështira kushtet ekonomike, aq më e madhe sfida. Prandaj, tani e tutje do të subvencionojmë çiftet me nga 200 euro si mbështetje për foshnjet e porsalindura", ka shtuar Kastrati.

Gepostet von Komuna e Kamenicës – Faqja Zyrtare am Dienstag, 13. Oktober 2020

KOMENTE