Komuna e Bujanocit përmbyll ditët e diasporës

Komuna e Bujanocit përmbyll ditët e diasporës

Komuna e Bujanocit me programin kulturorë në sheshin e qytetit ka përmbyllur aktivitetin e ditëve të diasporës.

Para publikut lokal kanë performuar edhe këngëtarë nga Kosova të cilët kanë argëtuar pjesëmarrësit.

Kryatari i komunës, Shaip Kamberi ka falënderuar të gjithë për pjesëmarrje duke ju dëshiruar mërgimtarëve mirë se ardhje në shtëpitë e tyre.

Gjithashtu në shesh u prezantua edhe disa punime të pikturave të ndryshme dhe ishin vendosur disa shtande me prodhues vendor.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE