Komuna e Bujanocit organizon ditët e diasporës (agjenda)

Komuna e Bujanocit organizon ditët e diasporës (agjenda)

Komuna e Bujanocit edhe këtë vit do të shënojë ditët e diasporë përmes aktiviteteve të ndryshme që fillojnë nga 28 korriku e vazhdojnë deri më 1 gusht në aktivitetin përmbyllës.

Gjithashtu do të ketë edhe program kulturor në sheshin e qytetit në Bujanoc me këngëtar Robert Berisha dhe Elira Shala.

Më poshtë keni agjendën e plotë për ditët e diasporës në Bujanoc.

Ditët e Diasporës

Agjenda

28.07.2019 E Diel

07:30 Tour de Lugina (nisja para objektit të Komunës)

30.07.2019 E Martë

19:00 – 21:00 Ndeshje miqësore të futbollit në mes përfaqësueseve të Shoqatave të Diasporës dhe përfaqësueseve lokal – Salla e sportit Bujanoc, tereni i hapur

31.07.2019 E Mërkurë

19:00 – 20:30 Ndeshje miqësore të futbollit në mes përfaqësueseve të Shoqatave të Diasporës dhe përfaqësueseve lokal – Salla e sportit Bujanoc, tereni i hapur

20:30 – 22:00 Darkë me ushqim tradicional në terenin e hapur të Sallës së sportit

01.08.2019 E Enjte, Dita e Diasporës

10:00 – 13:00 Dyert e hapura të Kabinetit të kryetarit, takim me qytetarët e diasporës

19:30 – 20:30 Vizitë shtandeve me produkte vendore dhe ekspozitës së artistëve lokal – sheshi i qytetit

20:30 – 22:30 Programi kulturorë në sheshin e qytetit – mysafir Robert Berisha dhe Elira Shala.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE