Komuna duhet të ketë plan konkret për rininë gjilanase

Komuna duhet të ketë plan konkret për rininë gjilanase

Qyteti ynë ka mjaftë artistë e sportistë të mirë të cilët janë shembull për t’u motivuar. Të rinjtë tanë duhet mbështetur financiarisht që të vazhdojnë me punët e tyre kulturore, e artistike, gjithsesi duke e parë vullnetin e tyre.

Shkruan: Teuta Selishta

Nuk duhet anashkaluar këto fusha kulturore duke i parë shumë të rëndësishme e në veçanti për rininë tonë e cila vazhdon të jetë e paperspektivë. Përndryshe puna po u rritet vetëm kurseve të gjuhëve të huaja, sepse po e shohin si të vetmen alternativë për zgjidhje, mësimin e ndonjë gjuhe të huaj për tu larguar jashtë vendit.

Edhe sa kohë do të dëgjojmë vetëm premtime e mos realizime, për Zotin merreni seriozisht këtë punë, të shohim një plan konkret për të investuar në rini, investoni në rininë tonë.

Rinia është ardhmëria e vendit dhe duhet tu jepet mundësi më shumë.

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE