Kompletohet fusha sportive dhe rregullohen parkingjet në SHFMU “Kenan Halimi”

Kompletohet fusha sportive dhe rregullohen parkingjet në SHFMU “Kenan Halimi”

Në kuadër të realizimit të projekteve që kanë për qëllim rregullimin e infrastrukturës sportive, në shkollat e komunës së Vitisë, në fshatin Skifteraj ka filluar kompletimi i fushës sportive të SHFMU “Kenan Halimi”, me që rast është duke u bërë shtruarja me gomë e këtij tereni.

Për të parë nga afër punimet që po kryhen në këtë fushë, kryetari i komunës Sokol Haliti ka vizituar këtë fshat, ku edhe ka uruar këshillin e fshatit, personelin e shkollës dhe nxënësit për këtë projekt.

Gjithashtu, është punuar edhe në parkingjet pranë shkollës dhe për këto projekte, Këshilli i fshatit shprehën falenderime për Institucionet komunale, që po kontribuojnë në mbështetjen e projekteve në këtë lokalitet. /2LONLINE.com/

KOMENTE