Kompania Euro Fisi ndihmon familjet skamnore për festën e Fitër Bajramit

Kompania Euro Fisi ndihmon familjet skamnore për festën e Fitër Bajramit

Me rastin e festës së Fitër Bajramit, kompania “Euro Fisi” në Radivojc, ka ndihmuar familjet skamnore të komunës së Vitisë , me gjëra ushqimore.

Përfaqësuesi I kompanisë i ka dorëzuar Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Basri Aliut, ndihmat në fjalë në mënyrë që përmes kësaj drejtorie të i ndahen familjeve në nevojë.

Ndihmat humanitare në gjera ushqimore që do tu ndahen familjeve janë miell, vaj, oriz, makarona, lëngje dhe artikuj të tjerë ushqimor.

KOMENTE