Kompania Air Energy dhuron donacion dollapë për QKMF në Kamenicë dhe QMF në Hogosht

Kompania Air Energy dhuron donacion dollapë për QKMF në Kamenicë dhe QMF në Hogosht

Kompania turke Air Energy ka dhuruar donacion i cili përfshinë inventar si dollapë, tavolina e perde për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Kamenicë dhe Qendrën e Mjeksisë Familjare në Hogosht.

Drejtoresha e Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Suna Zajmi-Krasniqi ka falënderuar këtë kompani për këtë donacion, duke thënë se donacionet e tilla rrisin kapacitetin në institucionet shëndetësore.

“Falendëroj kompaninë Air Energy për këtë donacion i cili është i nevojshëm për institucionet tona shëndetësore. Duke rregulluar infrastrukturën në institucionet tona padyshim që rritet kapaciteti dhe cilësia e punës”, është shprehur ajo. /2LONLINE.com/

KOMENTE