Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Komuna e Vitisë organizuan Panairin e Sportit 2019

Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Komuna e Vitisë organizuan Panairin e Sportit 2019

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar sot panairin e sportit 2019 që është mbajtur në stadiumin “Gursel e Bajram Sylejmani” në fshatin Sadovinë të Jerlive.

Me këtë rast kryetari Haliti është takuar më përfaësues të klubeve të ndryshmë që veprojnë në këtë komunë. Kryetari Haliti ndër tjerash u shpreh se Komuna e Vitisë, krenohet me sukseset e klubve të ndryshme sportive por edhe me sportistet e saj, në veçanti përmendi sukseset e KF “Vllaznia” nga Pozherani dhe KF “Vitia” nga Vitia.

Ai ndër tjerash potencoi se kjo komunë po bënë çmos që të krijoj infrastrkutrën e nevojshme për disiplinat e ndryshme sportive.

“Kemi punuar dhe po punojmë në krijimin e infrastrukturës së nevojshme sportive për disiplinat e ndryshme sportive si në ndërtimin e palestrës sportive, të sadiumeve, fushave sportive nëpër lokalitet e ndryshme të kësaj komune. Gjithashtu në Pozhran do të ndërtojmë një fushë sportive sikurse në fshatin Sadovinë të Jerlive” , u shpreh Kryetari Haliti.

Përdnryshe Panairi i Sportit 2019 në Viti, është mbajtur në kuadër të bashkëpunimit të Drejtorisë për Kultur, Rini dhe Sport me Komitetin Olimpik të Kosovës.

KOMENTE