Komedia ” Evrope qite n’veti” do të shfaqet në Bujanoc

Komedia ” Evrope qite n’veti” do të shfaqet në Bujanoc

Organizata “Shpresa” në Bujanoc organizon në shtëpinë e kulturës në Bujanoc komedinë ”Evrope qite n’veti”.

Sipas kryetarit të kësaj organizate,  Nevzad Lutfiu ky  është organizimi i fundit për këtë vit duke e përmbyllur një vit mjaft të suksesshëm sa i përket aktiviteteve kulturore.

Komedia do të shfaqet më 29 Dhjetor ( e Premte) me fillim prej orës 16:00 me aktorët Avni Shkodra,  Ernest Zymberi dhe Kushtrim Qerimi.

Të interesuarit mundë të bëjnë rezervimet në numrat e telefoni 062- 451754, 063-8401403 dhe hyrja për këtë shfaqje kushton 200 dinarë.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE