Koalicioni LDK dhe Vetëvendosje është zgjidhje, në të kundërtën të shkohet në zgjedhje!

Koalicioni LDK dhe Vetëvendosje është zgjidhje, në të kundërtën të shkohet në zgjedhje!

“Qytetarët e Kosovës, tash e sa vite janë lodhur me këtë “fëmijëri” të skenës politike kosovare; “…jo po rri në sallë, jo po dalë prej sallës, jo unë i pari…”, ku dhjetëra persona duan të bëhen kryeministër, e kur dihet se ajo zyre pranon vetëm një kryeministër”.

Duke qenë një nga participuesit në koalicionin LAA me kandidatë për deputetë dhe me votë, mendoj se zgjidhja më e mirë do të ishte koalicioni LAA- VV, pasi që do të ishte një qeveri stabile dhe do të ishte një risi futja e VV-së në qeverisje”.

Kështu mendon Kushtirm Kadriu, kryetar i Lëvizjes Qytetare Vatra, sipas të cilit, kështu, do të gërshetohej gjenerata e re dhe kreative të cilën e përbën VV-ja me gjeneratën më të moshuar e më të matur që e përbën LDK- ja.

Sipas tij, ky koalicion do të ofronte një zhvillim të sigurt në dy shtyllat e rëndësishme të qeverisjes, në atë të drejtësisë dhe në atë të ekonomisë.

“Proceset në drejtësi dhe siguri do të duhej t’i merrte përsipër VV- ja, kurse ekonominë do të duhej ta merrte përsipër LDK-ja, e për punët e jashtme, padyshim më I miri do të ishte Behxhet Pacolli I AKR- së”, thotë Kadriu i Vatrës.

Kadriu mendo nëse nëse nuk arrihet kjo ujdi, është më së miri, që sa më shpejtë të shkohet në zgjedhje, pasi që populli nuk mund të pres deri në pafundësi.

[pro_ad_display_adzone id=35749]

KOMENTE