Klubi i karatesë “Lion” nga Presheva fiton 6 medalje në Çaçak

Klubi i karatesë “Lion” nga Presheva fiton 6 medalje në Çaçak

Klubi i karatesë “Lion” nga Presheva në kampionatin shtetërorë në Serbi të mbajtur në Çaçak ka fituar 6 medalje.

Sipas njoftimit të këtij klubi me sukses në diciplinën lufta arritën 1 medalje të artë dhe 5 të bronzta për pionierë dhe pionerë në pesha të ndryshme.

Fituesit e medaljave janë:

1.Azra Zairi 2007 -34 Kg Medalje te Artë
2.Teo Jusufi 2006 -35 Kg Medalje të Bronzt
3.Engjull Veliu 2007 -35 Kg Medalje Bronzt
4.Shëndrit Veliu 2005 -47 Kg Medalje Bronzt
5.Yll Bajrami 2006 +50 Kg Medalje Bronzt
6.Leonita Anisa Lutfiu 2004 -54 Kg Medalje Bronzt

Klubi i karatesë “Lion” ka falëndëruar të gjithë mbështetësit që kanë kontribuuar në aktivitetet e tyre.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE