Klubi i Karatesë Dardania rrëmben 11 medalje

Klubi i Karatesë Dardania rrëmben 11 medalje

Në Kampionatin e Kosovës në Karate, për grup moshat 7- 14 vjeç, që u mbajt në Prishtinë, mori pjesë edhe Klubi i Karatesë Dardania nga Gjilani, duke rrëmbyer 11 medalje

Klubi i Karatesë Dardania arriti këtë sukses, pasi karateistët e këtij klubi u stolisën me 11-medalje. 4 të arta, 2 të argjendta dhe 5 të bronzta

Të artë:

Ne grupmoshat 11 vjeç, nën 40 kg, luftëra-kumite, vendi i parë, medalja e art, i takoi karateistit:
Fisnik Halimi.
kurse në kata vendin e parë e zunë:
Lorida Sejdiu
Ezana Sylejmani dhe
Art Berisha

Të argjendtë:

Me medaljen e argjend, vendi i dytë, në luftëra-kumite:
Valza Maloku,
Korona Agaj,
Lorina Agaj dhe
Dior Shillova

Të bronztë:

Dhe në vendin e tretë, në luftëra-kumite, me medaljen e bronztë, u stolisen:
Adnan Kastrati,
Vesa Xhelili dhe
Sara Sejdiu

Fisnik Halimi

[pro_ad_display_adzone id=35749]

KOMENTE