Klubi i Karatesë “AS” me 10-garues fitoi 12 medalje

Klubi i Karatesë “AS” me 10-garues fitoi 12 medalje

/Dy kampion javën e kaluar për Kadet dhe U21 dhe katër kampion tani, për grup moshat 7-14 vjeç, ky është një sukses e vlerësojmë shumë këtë thotë Alban Beqiri, trajner/

Kampionati i Kosovës në Karate për grup moshat 7 – 14 -vjeç. 16.04.2017 – Prishtinë.

Klubi Karatesë AS Gjilan mori pjesë me 10-garues, dhe fitoi 12-medalje. 4 – Të Arta 2 – Të Argjendta 6 – Të Bronzta

Me vende të Para, Kampion u shpallen.
1. Peon Musmurati 7 – vjeç. KATA
2. 2. Olt Ademi 9 – vjeç. KATA
3. 3. Lis Imeri 10 – vjeç. KATA
4. 4. Belinë Rashiti 13 – vjeç. KATA

Me vende të dyta. nënkampion u shpallen.

1. Elorinë Musliu 11 – vjeç. KUMITE -40 kg.
2. Belinë Rashiti 13 – vjeç. KUMITE -47 kg.

Në vende të treta.

1. Elsa Bilalli 7 – vjeç. KATA
2. Lis Imeri 10 – vjeç. KUMUTE -40 kg.
3. Bjonde Korbi 11 – vjeç. KATA
4. Dorarta Sylaj 12 – vjeç. KUMITE +42 kg.
5. Dren Imeri 13 – vjeç. KATA
6. Dren Imeri 13 – vjeç. KUMITE -55 kg.

“Urime për të gjithë fituesit, dhe falënderim i veçantë për prindërit të cilët po e ndihmojnë klubin në mënyra të ndryshme”, thotë Alban Beqiri – trajner i klubit.

[pro_ad_display_adzone id=35749]

KOMENTE