Kllokot: Zjarri kaplon një pjesë të fabrikës së peletitfotoilustrim

Kllokot: Zjarri kaplon një pjesë të fabrikës së peletit

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në rrethana të panjohura është përfshi nga zjarri një pjesë e fabrikës së peletit, në Kllokot, pronë e ankuesit, shqiptar i Kosovës.

Sipas raportit policor, njësiti zjarrfikës ka dal në vend të ngjarjes dhe e ka shuar zjarrin.

Përveç dëmeve materiale nuk ka të lënduar.

KOMENTE