Klinike Universitare të Kosovës ka implantuar 3 ICD (Defibralator Intrakardiak)

Klinike Universitare të Kosovës ka implantuar 3 ICD (Defibralator Intrakardiak)

Klinike Universitare të Kosovës ka implantuar 3 ICD (Defibralator Intrakardiak).

Aparati i ICD është një lloj baterie, e cila vihet në zemër dhe shërben për trajtimin e çrregullimit të rrahjeve të zemrës, që mund të shkaktojë vdekje të papritur.

“Punë e angazhim, për shërbime më cilësore shëndetësore për pacientët tanë”, thuhet në njoftimin e Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës. /2LONLINE.com/

KOMENTE