Kjo metodë zhduk të thinjat, mund ta provoni në shtëpi

Kjo metodë zhduk të thinjat, mund ta provoni në shtëpi

Të thinjat e flokkëve janë një problem i thjeshtë estetik, por di të jetë shumë kompleksues.Aludohet se faktorët që ndikojnë në të thinja janë të ndryshëm si biologjik, trashëgues, stresi, presioni i përditshëm jetësor e deri te ushqimi.

Megjithatë, ju që jeni atakuar nga të thinjat e para keni edhe një mundësi. E gjitha që ju nevojitet është patatja më e thjeshtë.

Qërojeni, ndërkaq lëvoren, në vend që ta hidhni poshtë, vëreni në një enë dhe zieni.

Në një filxhan me lëvore nevojiten dy filxhanë ujë. Lërini të valojë dhe lëreni që të ziejë për afro 5 minuta në zjarr të dobët, duke e përzier kohë pas kohe. Pastaj lëreni pak të ftohet.

Kur t’i kulloni lëvoret, do të fitoni ujë të bukur patateje ngjyrë gështenje. Lajini flokët në mënyrën e zakonshme dhe thajini me peshqir, por të mbeten të njomura.

Pastaj me brushë qitni sasi të mjaftueshme të ujit të patates në të gjitha vendet problematike të flokëve tuaj. Fshijeni me peshqir tërë lagështinë e mbetur dhe lërini që flokët të thahen

KOMENTE