Kirurgjia e Fëmijëve: 432 operacione, për 6 muaj

Kirurgjia e Fëmijëve: 432 operacione, për 6 muaj

Kirurgjia e Fëmijëve: 432 operacione, për 6 muaj, njofton Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës.

Në Klinikën e Kirurgjisë së Fëmijëve të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës janë kryer 432 operacione nga mjekët kirurgë, në periudhën janar- gjysma e parë e qershorit të këtij viti.

Prej tyre, 212 operime ishin të natyrës urgjente, ndërsa 220 të tjera ishin operacione elektive. /2LONLINE.com/

KOMENTE